TL verlichting

Unieke producten om mee te verlichten

Bent u op zoek naar een uniek en voordelig aanbod in tl verlichting? Dan vindt u een uitgebreid aanbod bij Ledsolucion. Bekijk het tl aanbod in de webshop en bestel direct online. Bestellen van uw verlichting en andere producten gaat bij ons eenvoudig. U bestelt het rechtstreeks in de webshop. Ons bestelproces is niet alleen eenvoudig. We bieden u de best mogelijke veiligheid van een webshop. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Dat geeft u de zekerheid van veilig en betrouwbaar online winkelen. De betaalmogelijkheden voor verlichting zijn bij ons zeer uitgebreid. U maakt gebruik van het alom bekende iDeal. Daarnaast kunt u kiezen voor PayPal, Mastercard en Visacard als betaalmiddelen. De meeste van onze producten zijn direct leverbaar. Mocht er iets toch niet direct leverbaar zijn dan is de levertijd circa 3 weken. We houden onze prijzen laag en ons bestelproces transparant. Daarom zult u bij ons ook geen aparte verzendkosten in rekening gebracht krijgen. De prijs die u ziet bij een product, bijvoorbeeld tl verlichting, is ook de totaalprijs die u betaalt.

Over Ledsolucion

Ledsolucion beschikt over vele jaren ervaring met verlichtingstoepassingen. Daar is de tl slechts een klein onderdeel van. We hebben gewerkt als inkopers voor derden en bouwden vele lichtplannen. In 2013 hebben we met deze ervaring in de rugzak besloten om zelf te beginnen met het aanbieden van verlichtingsproducten. Sindsdien shopt u eenvoudig bij ons in de webshop. U kunt ook gebruikmaken van een nog uitgebreider aanbod door het contactformulier op de website in te vullen of ons een e-mail met uw vraag te sturen. Vanuit ons netwerk hebben we de beschikking over een uitgebreid netwerk van internationale leveranciers. Dit zorgt ervoor dat u nu bij Ledsolucion een uitbreid aanbod vindt. Hierbij ook de minder gangbare producten.

5 Redenen om verlichting met tl bij Ledsolucion te kopen

  • Uitgebreid aanbod in verlichting. Prima te plaatsen
  • Ook minder gangbare soorten tl lampen verkrijgbaar
  • Producten met een zo hoog mogelijke Powerfactor
  • Uitstekende service. Retourneren of vervangen is geen probleem
  • Voor ieder soort verlichting is een oplossing te bieden

De hoge Powerfactor zorgt ervoor dat er geen scheve belasting in het netwerk ontstaat. Uw lampen, tl of anders, werken hierdoor stabieler en zorgen voor gelijkmatig licht. Voor producten die niet in de webshop worden aangeboden kunt u het beste contact met ons opnemen. De kans is namelijk groot dat we de door u gezochte tl of andere soort lamp voor u kunnen bestellen.

tl verlichting

Bestel uw tl verlichting bij Ledsolucion

Rechtstreeks in de webshop of met een e-mail aan klantenservice@ledsolucion.nl. Vul het contactformulier in als u een specifieke vraag over tl verlichting heeft.

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X