LED TL

LED TL kopen? Bekijk het aanbod in onze webshop

Led of TL? Of allebei? Tegenwoordig kan het. TL verlichting kan vandaag de dag uitstekend worden gecombineerd met LED. Ledsolucion is uw leverancier van LED TL, bekijk het actuele aanbod in de webshop. Wij leveren u een buis die past in uw oude armatuur van de TL-verlichting. De techniek van LED en de nog prima functionerende armaturen van de TL. Een uitstekende toepassing die door steeds meer bedrijven en consumenten wordt gebruikt. Heeft u een lichtplan dat voorziet in de toepassing van LED? Neem dan eens vrijblijvend contact met Ledsolucion op om dit te bespreken. Wij zijn experts in ledverlichting en hebben veel ervaring met het maken van lichtplannen. Tot 2013 kochten we verlichting in voor anderen. Daarbij bezochten we ook beurzen en leveranciers. De contacten met deze leveranciers hebben we voortgezet. Dat was nadat we in 2013 begonnen met ons eigen bedrijf Ledsolucion. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment in bijzondere en vaak minder gangbare producten op het gebied van verlichting. Heeft u het al eens over ons aanbod gehoord? Wellicht zit er direct iets bij dat u wilt bestellen. Heeft u vragen of wilt u bijvoorbeeld weten wat uw voordeel bij een bulkbestelling is? Neem dan contact met ons op om dit te bespreken.

Direct LED TL bestellen!

Wat is TL eigenlijk en waarom LED TL ?

TL komt uit de Franse taal. Het is een afkorting van Tube Luminescent. In het Nederlands wordt dat een lichtgevende buis. Dat woord zegt ook eigenlijk precies wat het is. De techniek werkt met een fluorescerende stof die wordt aangevuld met een van de edelgassen Argon of Krypton en kwikdamp. Aan weerszijden bevinden zich elektroden. Er vindt een gasontlading plaats. De kwikdamp zendt hierdoor een ultraviolet licht uit.

De fluorescerende laag zorgt ervoor dat er een omzetting naar zichtbaar licht plaatsvindt. De traditionele TL-buis heeft al een lichtopbrengst die minstens 5 keer zo hoog is als bij een traditionele gloeilamp. Dat maakte oorspronkelijk de TL al tot een populair soort verlichting. Door LED en TL te combineren wordt een nog veel hogere besparing bereikt. LED TL is dus energiezuinig en zeer duurzaam.

De voordelen van LED

  • Duurzaam
  • Energiebesparend
  • Perfect regelbaar in licht kleur en lichtsterkte
  • Geen flikkering bij opstarten
  • Inmiddels verkrijgbaar voor alle soorten fittingen

LED TL

Vragen over ons LED TL aanbod? Neem contact op

De meeste van onze producten zijn direct leverbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Uw lichtplan bespreken? Bulkvoordeel behalen? Neem dan contact met Ledsolucion op via e-mailadres info@ledsolucion.nl. Wij helpen u verder met uw LED TL verlichting.

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X