LED spots

LED spots kopen? Bekijk het aanbod in onze webshop

LED spots zijn ideaal voor iedereen. Particulieren en bedrijven. De experts van Ledsolucion weten dat al geruime tijd. Daarom hebben zij de beste soorten samengesteld. Betaalbaar, duurzaam en uiteraard met energiezuinige LED verlichting. Wat zijn de voordelen van onze LED spots? Ze zijn in enorm veel verschillende varianten te verkrijgen. Ten eerste wat betreft de lichtsterkte. Kiest u voor een standaard sterkte, of wilt u dimbare spots? Ten tweede wat betreft de lichtkleur. Onze spots zijn te verkrijgen in warmwit. Kiest u voor inbouwspots? Dan heeft u naast warmwit ook nog de optie uit wit en daglicht, als kleurtemperatuur. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze LED spots of bekijk het aanbod direct in onze webshop.

Direct LED spots bestellen

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop

LED spots, energiezuinig en duurzaam

Al onze lampen dragen LED verlichting. Waarschijnlijk weet u al dat LED energiezuiniger is dan conventionele verlichting. Maar wist u ook al dat u met de lampen van Ledsolucion meer dan 60% bespaart op uw energiekosten? Soms wel tot bijna 90%! Dat scheelt nogal wat hè! Omdat LED bovendien zo energiezuinig is, maakt u met uw aanschaf van lampen bij ons ook meteen een mooie geste naar het milieu. Voor onze lampen hoeft namelijk een stuk minder energie opgewekt te worden. En dan hebben we het nog niet eens over de duurzaamheid van onze lampen gehad. Vanwege het enorme aantal van maar liefst 40.000 branduren, hoeven onze spots pas na 15 tot 20 jaar vervangen te worden. U kunt dus met een gerust hart compleet ontspannen van onze verlichting genieten. Kies daarom ook voor LED. Bezoek onze webshop en bestel uw ideale lampen!

Ruim aanbod LED spots

Zoals gezegd bieden wij zowel spots als inbouwspots. Al deze lampen dragen de mooie kenmerken van energiezuinige verlichting, zoals hierboven genoemd. Wilt u een lamp die u kunt dimmen? Kijk in onze webshop dan ook even bij de dimmers. Die kunnen eenvoudig gemonteerd worden op onze lampen. In onze webshop vindt u onder andere de volgende categorieen LED spots:

LED spots

Meer informatie over onze LED spots? Neem contact op

Wat een enorme collectie hè? Bent u er al uit wat het beste past in uw ruimte? Bestel uw perfecte lamp(en) dan direct. Heeft u vragen over onze LED spots of andere producten? Neem dan contact met ons op via e-mailadres klantenservice@ledsolucion.nl. Wij beantwoorden uw mail dan zo spoedig mogelijk. Ledsolucion? Voor de ideale LED spots!

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X