LED lampen

LED lampen kopen? Kijk snel in onze webshop

LED lampen worden steeds populairder. En dat is maar goed ook. Het is namelijk een zeer energiezuinige vorm van verlichting. Ledsolucion weet dat als de beste. Dit bedrijf handelt al sinds 2013 in allerlei LED lampen. Wij kopen zelf onze producten in. Daarvan creëren wij zeer duurzame en bijzondere lampen. Van inbouwspots tot tl-buizen. Standaard en dimbaar. Voor particulieren en bedrijven. Kortom, iedereen kan voor allerlei soorten LED verlichting bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij zoal aanbieden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Advies nodig bij uw keus? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Direct LED lampen bestellen!

LED lampen zijn de toekomst

Toen LED lampen net de markt op kwamen, was niet iedereen positief over ze. Ze zouden maar koud, ongezellig licht uitstralen. Absoluut niet sfeervol. Voor veel mensen was LED verlichting daardoor alleen maar geschikt voor in starre, klinische omgevingen. Ziekenhuizen bijvoorbeeld. Of sfeerloze kantoorpanden. Oh, wat is het nu anders! De techniek heeft zich ontwikkeld. De lampen die u bij ons kunt vinden worden tegenwoordig juist gekocht als sfeerelement. Mooie inbouwspots bijvoorbeeld, in de zachte kleur warmwit. Vaak wordt er dan ook nog een dimmer opgezet. Dan kan al helemaal de ideale sfeer en de perfecte ambiance gecreëerd worden. Gelukkig krijgen steeds meer mensen door dat er zo veel meer mogelijk is met LED lampen. Die koude, helwitte kleur heeft plaatsgemaakt voor mooi, warm licht. Dezelfde warmte als bij conventionele lampen, maar dan supervoordelig! Wist u dat u minstens 60% bespaart op uw energiekosten met een lamp van ons? Met onze spots bespaart u zelfs tot bijna 90%! Kortom, LED lampen zijn de toekomst. Letterlijk trouwens. Want een lamp van ons heeft een levensduur van maar liefst 15 tot 20 jaar! Dat komt omdat elke lamp maar liefst 40.000 branduren omvat. Bent u er al uit welke lamp er in uw ruimte komt te hangen? U vindt hem in onze webshop!

Waarom LED lampen bestellen in onze webshop?

Ledsolucion staat al jaren bekend al een betrouwbaar en bewezen partner. Dat komt grotendeels omdat wij vijf belangrijke voordelen hanteren. Wij noemen:

  • Ruim assortiment LED lampen
  • Geen verzendkosten
  • Beste advies
  • Eigen producten
  • Simpel en snel LED lampen bestellen

LED lampen

Vragen over onze LED lampen?

Kortom, bezoek snel onze webshop, voor een ruim assortiment LED lampen. Heeft u vragen? Mail deze dan naar ons e-mailadres: klantenservice@ledsolucion.nl. Ledsolucion heeft voor u de beste LED lampen!

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X