LED inbouwspots

LED inbouwspots kopen? Ga naar onze webshop

LED inbouwspots verrijken elke ruimte. LED is namelijk sfeervol, betaalbaar, duurzaam en zeer energiezuinig. Van zowel particulieren als bedrijven. Ledsolucion weet dat al geruime tijd. Om die reden hebben wij besloten sinds 2013 de beste LED verlichting op de markt te brengen. Waaronder inbouwspots. Onze LED inbouwspots zijn in verschillende varianten te verkrijgen. Wilt u bijvoorbeeld een standaard inbouwspot of eentje die u kunt dimmen? En welke ‘kleur’ had u in gedachten? Bij ons vindt u inbouwspots in wit-, warmwit- en daglicht. Keuze te over dus. Duik zelfstandig in onze webshop of laat u adviseren.

Direct LED inbouwspots bestellen!

Bekijk alle LED inbouwspots in de webshop

Bespaar energiekosten met onze LED inbouwspots

LED verlichting is zeer energiezuinig. Dat wist u waarschijnlijk al. Maar toch onderstrepen we deze mooie eigenschap nog graag even. Het is namelijk niet zomaar een verschilletje ten opzichte van conventionele verlichting. Met onze sfeervolle LED inbouwspots bespaart u namelijk meer dan 60% op uw energiekosten! Zo houdt u aan het eind van het jaar veel geld over. Een ander mooi voordeel is dat u indirect de natuur een beetje helpt. Minder energieverbruik betekent immers ook minder energiewinning. Tot slot is LED verlichting een uiterst duurzaam product. Denkt u bijvoorbeeld dat de aanschafprijs hoog is? Stel uzelf die vraag nog maar eens als u weet dat onze lampen een levensduur van 15 tot maar liefst 20 jaar hebben! Onze LED inbouwspots bevatten namelijk zo’n 40.000 branduren. LED verlichting kopen is dus juist een hele slimme investering. Heel veel mensen zijn zich hier al van bewust. Wij hebben daardoor al vele lampen mogen bezorgen. Volgt u ook als tevreden klant?

Onze collectie LED inbouwspots

Bij Ledsolucion vindt u diverse LED inbouwspots. Graag noemen wij hier een selectie:

  • Inbouwspot Rond 9*1W dubbele lens (dimbaar) warm wit
  • Inbouwspot VLB83-32 12W in wit, warmwit of daglicht
  • Inbouwspot VLB84-32 6W in wit
  • Inbouwspot VLB85-32 6W in daglicht
  • Inbouwspot Square 2-voudig 2*10W

LED inbouwspots bestellen? Bekijk onze webshop

Bovenstaande selectie is slechts een greep uit ons grote assortiment. Bekijk snel onze webshop om onze hele collectie te aanschouwen.

led inbouwspots

Weet u niet zeker wat in uw ruimte het beste past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stel uw vraag via e-mailadres klantenservice@ledsolucion.nl. Dan geven wij u zo spoedig mogelijk een passend advies. Neem snel een kijkje in de webshop van Ledsolucion voor de beste LED inbouwspots!

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X