LED armaturen

Ruim aanbod kwalitatieve LED armaturen

Ben u op zoek naar LED armaturen? Dan vindt u bij Ledsolucion in de webshop een uitgebreid en voordelig aanbod. Niet alleen voor LED armaturen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor andere toepassingen van led kunt u gebruikmaken van een gevarieerd en voordelig aanbod. Ledsolucion kenmerkt zich door dit gevarieerde aanbod en voordelige prijzen. U vindt bij ons producten en accessoires in ledverlichting die u nergens anders tegen zult komen in Nederland. Bestel direct online of neem contact met ons op om uw wensen over LED armaturen of een van onze andere (led) producten te bespreken.

Direct LED armaturen bestellen!

Bekijk alle LED armaturen in de webshop

Ruime keuze LED armaturen

Bij Ledsolucion vindt u een ruim assortiment aan armaturen voor uw ledverlichting. Om u een voorbeeld te noemen van een led armatuur uit ons aanbod: de 36 Watt inlegarmatuur. Deze armatuur kenmerkt zich door de lichtgewicht inbouwtoepassing. De armatuur is gemakkelijk te plaatsen in uw systeemplafond. Door het speciaal ontwikkelde rooster van aluminium heeft u een zeer comfortabel lichtbeeld. Geen schittering op het beeldscherm van uw computer! De lichtopbrengst van 3200 Lumen is hoog. Voor de afscherming van de ledverlichting is gezorgd met een opalen cover. Traditionele inlegarmaturen zorgen voor flikkering bij het opstarten. Daar heeft u met deze led armatuur geen last meer van. Direct een volle lichtopbrengst! Energiekosten? Daar bespaart u met deze toepassing maar liefst 55% op. Bestel deze led inlegarmatuur in de webshop. U kunt ons er ook een e-mail over sturen als u er aanvullende vragen over heeft. Neem zeker ook contact op als u een grotere hoeveelheid wilt bestellen. Wellicht kunt u gebruikmaken van een bulkaanbieding.

LED Armaturen en ledverlichting

Ledsolucion is uw expert op het gebied van LED armaturen en andere toepassingen voor ledverlichting. Onze webshop is professioneel opgezet. Bestellen is veilig en snel, omdat

  • We een uitgebreid assortiment hebben
  • Wij duidelijke prijzen en heldere voorwaarden hanteren
  • We lid zijn van het Webshop Keurmerk
  • U volledige service en garantie krijgt
  • 70% Van onze producten direct leverbaar zijn

De kleine hoeveelheid niet-direct leverbare producten ontvangt u 3 weken na bestelling. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd van een bepaald product.

led armaturen

Meer informatie over onze LED armaturen? Neem contact op

U vindt het product van uw keuze niet direct in onze webshop? U wilt een grotere hoeveelheid bestellen? U heeft een specifieke vraag, bijvoorbeeld over LED armaturen? Mail dan naar klantenservice@ledsolucion.nl.

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X