Inbouwspots

Inbouwspots kopen? Bekijk het actuele aanbod in de webshop

Inbouwspots brengen overal licht. Tegelijkertijd kan een spot precies op die plek geplaatst worden waar u net dat beetje extra aandacht wenst. Ledsolucion weet dat als geen ander. Het mooie van inbouwspots is dat ze makkelijk en vrijwel onzichtbaar weggewerkt kunnen worden in uw plafond. Dit in tegenstelling tot een opzichtige hanglamp midden in uw kamer. Of een staande lamp in één of meerdere hoeken in de ruimte. Dit kan vaak erg rommelig staan. Bovendien maakt het uw bewegingsruimte optisch en soms ook zelfs letterlijk een heel stuk kleiner. Kies daarom voor inbouwspots. Neem snel een kijkje in onze grote collectie! Te vinden in onze webshop.

Direct inbouwspots bestellen!

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop

Inbouwspots met LED verlichting

De inbouwspots van Ledsolucion stralen LED verlichting uit. Nu wordt er soms nog wel eens gedacht dat LED ‘koud licht’ toont. Maar daar is gelukkig niets meer van waar. De lampen in onze collectie stralen sfeervol wit-, warmwit- of daglicht uit. Twijfel dus vooral niet over de lichtkwaliteit. Die is subliem. Bent u misschien een beetje bang dat spots lastig te plaatsen zijn? Ook dat valt ontzettend mee. Onze inbouwspots zijn zeer makkelijk te monteren. Als de lamp bij u geleverd wordt, vindt u naast het armatuur meteen de adapter. De inbouwspots kunnen daardoor direct worden aangesloten op het lichtnet. Nog een mooi voordeel van onze inbouwspots, is dat deze dimbaar te bestellen zijn. Zo kunt u precies díe sfeer creëren die u voor ogen heeft. Of dat nou in uw woonkamer, kantoor, keuken of hal is.

Energiezuinige inbouwspots

Dat LED verlichting energiezuinig is, dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u dat u met een inbouwspot van Ledsolucion meer dan 60% bespaart op uw energiekosten? Dat is een mooi voordeel voor uw portemonnee! Een ander mooi voordeel is dat u met onze lampen jaren vooruit kunt. Ze dragen allemaal namelijk enorm veel branduren. Tot slot geniet u met een dubbel goed gevoel van onze verlichting. Omdat ze zo energiezuinig zijn, draagt u immers ook meteen een steentje bij aan het milieu. Bestel dus snel uw favoriete spots!

Meer dan inbouwspots

Naast spots vindt u bij ons nog veel meer producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Allerhande tl-lampen
  • Praktische accessoires
  • Sfeervolle dimmers
  • Verschillende voeding
  • Diverse armaturen

Bestel uw inbouwspots vandaag nog

Wacht niet langer. Kies vandaag nog uw ideale lampen uit. In de webshop van Ledsolucion. Heeft u vragen? Die mag u mailen naar klantenservice@ledsolucion.nl. Bestel vandaag nog uw ideale inbouwspots van Ledsolucion!

inbouwspots

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X