Inbouwspots LED

Inbouwspots LED kopen? Ruim aanbod in onze webshop

Zoekt u een voordelige specialist in inbouwspots LED? Dan kunt u daarvoor uitstekend terecht in de webshop van Ledsolucion. Ledsolucion is een aanbieder met veel ervaring in led en producten, zoals inbouwspots. Wij hebben onze ervaring opgebouwd als inkopers van verlichting voor derden. Daarbij kwamen we veel op beurzen en kregen daar en elders prima contact met producenten. Sinds 2013 hebben we vanuit kennis, ervaring en netwerk onze eigen onderneming opgestart. Daarbij komt onze inkoopervaring u ten goede. De uitstekende samenwerking met onze leveranciers zorgt ervoor dat we u een uitgebalanceerd aanbod en lage prijzen kunnen bieden. U kiest ook voor Ledsolucion als u op zoek bent naar de wat minder gangbare producten. Minder gangbare producten, zoals inbouwspots, zijn bij Ledsolucion natuurlijk nog steeds prima plaatsbaar. De voordelige specialisten in led? Die vindt u bij Ledsolucion.

Direct inbouwspots LED bestellen!

Bekijk ons volledige aanbod in de webshop

Inbouwspots LED ? Ledsolucion is de specialist!

Bij Ledsolucion vindt u een ruime keuze in (vooral) de minder gangbare ledverlichting. Natuurlijk vindt u in onze webshop de basis inbouwspots LED, maar ook de meer bijzondere varianten. Zoals de LED inbouwspot Square. Dit is een 2-voudige spot met 10 watt lampen. Bij al onze producten letten we erop dat we u de voordeligste prijs bieden. Dat is natuurlijk bij deze inbouwspot LED ook het geval. Heeft u een wens om meerdere stuks te bestellen? Neem dan contact met ons op om te bespreken welk prijsvoordeel er nog meer voor u te behalen is. Ook voor een gericht advies over inbouwspots staan we voor u klaar. Die een beroep op onze ruime ervaring in led en profiteer van het beste maatwerk en de voordeligste prijs.

5 Voordelen van het gebruik van ledverlichting

Led gaat natuurlijk veel verder dan het gebruik in inbouwspots. De belangrijkste voordelen van ledverlichting zijn:

  • Duurzaam. Iedere lamp is goed voor zeer langdurig gebruik
  • Milieuvriendelijk door laag energieverbruik
  • Toepasbaar op elk soort fitting
  • Kleurtemperatuur en lichtsterkte regelbaar
  • Veilig in het gebruik en steeds voordeliger in aanschaf

Bij Ledsolucion zijn we ons ervan bewust dat er aanbieders van grote partijen ledverlichting zijn die ogenschijnlijk heel goedkoop zijn. Dan maken we u er graag op attent dat juist dit soort verlichting vaak een lage Powerfactor heeft. Een lage Powerfactor zorgt ervoor dat er scheve belasting in het netwerk ontstaat. Bij Ledsolucion kiezen we er juist voor om producten, zoals inbouwspots LED, met een zo hoog mogelijke Powerfactor in te kopen.

Inbouwspots led

Maatwerk inbouwspots LED nodig?

Bestellen kunt u direct of naderhand op basis van het advies. Voor maatwerk en bulkvoordeel voor uw inbouwspots LED kunt u Ledsolucion mailen via klantenservice@ledsolucion.nl

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X