Betaalmogelijkheden

Betalen

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden, zodat u altijd veilig en gemakkelijk kunt afrekenen. Wij bieden iDeal, Paypal, creditcard en onder rembours.

Betalen via iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Je plaatst een bestelling bij Ledsolucion. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL- betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door jouw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Uw bestelling is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

PayPal/Creditcard

Paypal is een extreem veilige en zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van u eigen keuze. Als u eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kunt u betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkel kunt betalen. Via PayPal kunt u ook betalen met creditcard. Hiervoor hoeft u geen PayPal account te hebben.

Uw bestelling is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Remboursbetalingen

Bestelbare artikelen
U kunt alle artikelen in onze webshop bestellen en onder rembours laten afleveren, met uitzondering van producten met een onbekende levertijd.

Betaling
Het totaalbedrag van uw bestelling betaalt u contant aan de bezorger bij aflevering. In sommige gevallen heeft de bezorger een mobiel PIN apparaat bij zich, maar vooralsnog beschikken de meeste bezorgers hier niet over. Wij raden u aan om het bedrag alvast in huis te hebben.

Verzending van de producten
Verzending van uw bestelling volgt als alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Let op: Alleen bestellingen die naar Nederland verzonden moeten worden kunnen d.m.v. rembours betaald worden.

Bijkomende kosten
De rembourskosten zijn per levering € 18,35 mits u een product besteld dat groter is dan 100cmx50cmx50cm, dan bedragen de rembourskosten € 23,20 dit komt boven op de verzendkosten per zending. U betaald de rembourskosten en het bedrag van de factuur aan de bezorger. Let op: De bezorger overhandigt alleen de bestelde producten indien u het complete bedrag contant kunt voldoen.

Maximaal bestelbedrag
Bestellen onder rembours is slechts mogelijk tot een bedrag van € 500,00.

Niet thuis
Mocht u niet thuis zijn op het moment van aflevering, dan wordt de zending altijd nog voor een tweede keer aangeboden. Kan de aflevering dan nog niet plaatsvinden, dan ligt uw bestelling nog 3 weken op het dichtstbijzijnde postkantoor, om afgehaald te worden.

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X