Betaalmogelijkheden

Betalen

Bij ons heeft u de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden, zodat u altijd veilig en gemakkelijk kunt afrekenen. Wij bieden iDeal, Paypal, creditcard en onder rembours.

Betalen via iDEAL

iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registeren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Je plaatst een bestelling bij Ledsolucion. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL- betaalknop en selecteer jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. De bank vraagt je een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door jouw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Uw bestelling is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

PayPal/Creditcard

Paypal is een extreem veilige en zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van u eigen keuze. Als u eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kunt u betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkel kunt betalen. Via PayPal kunt u ook betalen met creditcard. Hiervoor hoeft u geen PayPal account te hebben.

Uw bestelling is inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Gratis verzending

1 jaar garantie

14 dagen recht op retour

Prijs incl. BTW

X